Bayrak Üretiminde 38 Yıllık Tecrübe

telefon
MÜŞTERİ DESTEK HATTI+90 212 501 81 27

Olta Bayrak Fiyatları


Olta bayrak; markanızın, işletmenizin, ürün ya da hizmetlerinizin tanıtımı için plastik duba içinde yer alan ve özel alaşımlı direğe monte edilen bayrak türüdür. Esen Bayrak olarak bu ürünleri raşel kumaştan üretiyoruz.

Markanızın tanıtımını yapmak ve görünürlüğünü arttırmak istiyorsanız olta bayrak çeşitleri siparişi verebilirsiniz. Olta bayraklarla müşteri kitlenizin dikkatini çekebilir ve markanız hakkında bilgilendirmeler yapabilirsiniz.

Olta bayrak ölçüleri bayrağın yerleştirileceği direğin uzunluğuna göre farklılık gösterir.  Satın alacağınız olta bayrak direk uzunluğuna göre olta bayrağınızın da ölçülerinizi belirliyoruz.  Standart üretim olarak 2.5 metre direk boyu, 74x200 cm olta bayrağı üretiyoruz. Bunun dışında istediğiniz ölçülerde sipariş verebilirsiniz. Esen Bayrak olarak tüm taleplerinize uygun üretim gerçekleştiriyoruz.

 

Olta Bayrak Üretimi

Olta bayrak modelleri günümüzde en çok tercih edilen bayrak türleri arasında yer alıyor. Firmamız olta bayrak üretimi işlemlerini profesyonel kadrosuyla gerçekleştiriyor. Tüm olta bayrakların kumaşlarını yağmurdan olumsuz etkilenmemesi için özel işlemlerden geçiriyoruz.

Özel işlemlerden geçen bayrakların renkleri atmaz, değişikliğe uğramaz ve rengi solmaz.  Olta bayrağın isteğe göre tasarımı sayesinde markanız her zaman görünür olur.  Markanızı en iyi şekilde görünür hale getirmek istiyorsanız olta bayrak imalatı yapan firmamızdan destek alabilirsiniz.

Olta bayrak modelleri rüzgar estiğinde 360 derece hareket kabiliyetine sahiptir. Bu özelliği sayesinde markanızın dikkat çekici hale gelir ve markanızın görünürlüğünü arttırır.  Portatif yapısı sayesinde de hem hızlı hem de pratik şekilde kurulabilir.

 Bu bayraklar plaj bayrağı ya da reklam bayrak olarak da anılmaktadır.  Detaylı bilgi ve sipariş için hemen bizi arayabilirsiniz.

 

Olta Bayrak Fiyatları

Olta bayraklar set halinde satışa sunuluyor. Bayrak direği, ağırlık dubası ve bayrak bir bütün olarak satışa sunuluyor. Sizlere standart ölçülerde üretebileceğimiz gibi özel ölçülerde de üretim yapabiliyoruz.

Olta bayrak fiyatları kullanılan malzeme, bayrakların ölçüsü, kumaş türü ve basım sayısı gibi birçok unsura göre değişmektedir.  Fiyat bilgisi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.  Maliyeti düşük olan olta bayraklar fuar, işyeri, açılış, market, benzin istasyonu, iletişim merkezi, konferans salonu, plaj gibi birçok alanda kullanılabilir. Bizi arayarak her zaman sipariş verebilirsiniz.


BAYRAK SATIŞI

Roll-Up

Roll-Up

Günümüzde en çok kullanılan display reklamcılık kavramlarından biri Roll-Up bannerlardır.

Detaylar
Yelken Bayrak

Yelken Bayrak

Yelken bayrak olarak nitelendirilen bu bayraklar özellikle; ürün ya da hizmetleri, marka ya da mekânların reklam ve tanıtımı için plastik dubaların içerisinde özel alaşımlı direklere monte edilen raşel kumaş baskılardan meydana gelen bayrak türlerinden biridir.

Detaylar